Superb Lorh...


Super ring lazat super ring riang super ring super jom bergembira...!!! hehehe. Ni la lagu iklan my feveret jajan. Aku paling suka mkn kopok ni tau. Rasa cheese dia sgt superb ok! Walaupun kopok brand cheezel lg femes dari brand super ring ni, tp di hatiku super ring tetap nombor 1.muahaha. Harga dia pon lg murah, sesuai sgt utk org yg berkemampuan sederhana dari segi kewangan mcm ak ni.kehkehkeh. Aku kalau dlm seminggu tak dpt mkn kopok ni, tekak tu rasa mcm tak selesa ja.hehehe. Sbb tu la Iylia, kwn aku, ckp yg super ring ni makanan ruji aku.agagaga. Ruji tak ruji sgt la. Tp setiap minggu mesti kena mkn super ring.huhu. Aku rasa ginjal aku dh lekat warna oren super ring ni ha. Tak elok mkn selalu kopok ni. Tp kalau tak mkn, terngiang-ngiang pulak lagu iklan super ring kt telinga aku.hahaha. Aku sempat ambik gambaq super ring yg tak bukak plastik lg ja. Yg isi dlm hak warna oren yg ring2 tu tak sempat nk ambik la sbb once bila dh bukak plastik, 2 3 kali toleh ja dh licin.kahkahkah. Minggu ni dh mkn super ring. So, selesa la tekak aku.ngehehe.

*Bg uollzz yg jarang2 mkn jajan, jgn la start mkn selalu tau! Tak elok utk kesihatan. Jgn tiru mcm saya.wuwuwuwu.*   

4 comments:

  1. super ring lazat
    super ring riang
    super ring super gembira...lalalala~

    ReplyDelete
    Replies
    1. better super ring dari cheezel.wuwuwuwu.

      Delete
  2. tudiaa..ni penyakit ni..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.ikot selera tekak punya pasai.

      Delete