Miss Them Sooo Much

Di ptg hari yg mendung ni tetiba aku teringat classmates aku waktu PDT KMPk dulu. Rasanya waktu PDT dulu la yg paling bahagia kt matrik sbb bila dh masuk PST masing2 sibuk bkn men lg.huhuhu.

Dari kiri: Aku, Mira & Sharfa.

Yg baju hijau ni Nik.

Bebudak pompuan kls S1T1.

Yg paling kiri Nab. 2 dari kanan Wawa. Paling kanan Yu.

Kalau tak silap aku gambaq ni diambik lps habeh event mlm tu. Still maintain ok! =)

Bebudak kls S1T1. Ada sapa2 yg tak dak dlm gambaq ni?? hehe.

Semua gambaq di atas diambik waktu dinner PDT batch kami dulu. So family bila ramai2 join dinner mcm ni. I miss u guys so much. Hope dpt gather blk semua org nanti ya.huhuhu.

Check this out!! Yg ni part paling best.weeweewee.

Outing haraamm!!! hahaha. Masih ingatkah uollzz akan kejadian outing ni?? =D

9 comments:

  1. pasaipa aku kurus time tu? pasaipa?? danggg!! *dibaling periuk*. ok, dulu makan sikit..hehe.

    btw, outing haram yg melibatkan penipuan haram di ramadhan yg mulia..sobs. insaf dah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haihh.awt xdak button like kt bwh komen hg xtau? hahaha. tu zaman matrik weh. stress jadual pack. tu yg kuruih.hehehe. a'a laa...ak lupa outing haram ni time bln ramadhan. ish3...astaghfirullah..xmau buat dh lps ni. insaf2.hewhew.

      Delete
  2. outing haram???explain please!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. secreto de amore cik dayah...hewhewhew.

      Delete
  3. pipah, rugi takdak butang like..hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.btoi2. rugi sgt x dak button like. kesian dayah..huhu.

      Delete
  4. aigoooooooo..........stressssssssssssssssss ak dibuatnya...huwaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete